Termékek Menü

Ékszerek

Lámpás ’92 Közhasznú Alapítvány

A Lámpás ’92 Közhasznú Alapítvány 25 éve, mintegy 160 jellemzően értelmi fogyatékos fiatal felnőtt lakhatását, ellátását, foglalkoztatását és művészeti képzését teszi lehetővé 18 önálló intézményben, kiscsoportos családias környezetben. Valódi munkahelyeket teremtenek a megváltozott munkaképességű emberek számára, akik környezettudatos módon re-design termékek készítésével, és számos hagyományőrző mesterséggel foglalkoznak. Az Alapítvány sérült fiataljaival egyedi virágékszer megfogalmazására, megalkotására és bemutatására vállalkozott, ami a ma emberét szólítja meg. 

Munka-Kör Alapítvány

Az Alapítvány 15 éve dolgozik hallássérültek foglalkoztatásának elősegítéséért, fejlesztésükért, a társadalom befogadóvá tételéért, mint akkreditált foglalkoztató és mint munkaközvetítő egyaránt. Közhasznú szervezetként működik.

Jelenleg 27 fő megváltozott munkaképességű munkatársunk van, akik sorstárs-segítőként végzik munkájukat, hallássérült, látássérült és értelmi fogyatékkal élőkkel osztják meg a tapasztalattal szerzett tudásukat. Napi munkavégzésük során egyre inkább előtérbe került az érdekképviselet, s az esélyegyenlőség – külső foglalkoztatók általi - biztosításának érdekében kifejtett tevékenységük. Használják a közösségi média felületein a tudásmegosztást és a hallássérültek mindennapi életminőségét befolyásoló információáramlás szervezését a weboldalukon. Számos európai ország hasonló szervezeteivel, s egyetemi kutatóintézetekkel működnek együtt a hallássérültek integrációját elősegítő innovatív programok kidolgozásában.

Nézet:
Rendezés:
Szamlazz.hu Badge

A megrendelésekről e-számlát állítunk ki a számlázz.hu rendszerével.