Termékek Menü

Flow nyaklánc fehér - ezüst

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.900 Ft

A változatos színű FLOW ékszercsalád darabjai a Lámpás Alapítvány és Lehoczki Erzsébet (Kissing Badgers) együttműködéséből jött létre. 

 

„A flow-élmény az elme működésének egy olyan állapota, melynek során az ember teljesen elmerül abban, amit éppen csinál, amitől energiával töltődik fel, abban teljesen részt vesz, teljesen átadja magát a folyamatnak, és ebben örömét leli” (Csíkszentmihályi Mihály)

 

A FLOW kötélékszerek szimbolikájukban egy-egy közösséget képeznek le. Ahogy minden közösségben vannak kirívó, első látásra nem oda illő emberek, úgy ezek az ékszerek is tartalmaznak egy-egy, a többi alkotóelemtől eltérő szálat. Ez a szál lehet más színű, más anyagú, vastagabb vagy vékonyabb, mindenképpen egy más minőséget képvisel. Ez nem jó vagy rossz, egyszerűen a többihez képest viszonyítva más. Minden mássága ellenére azonban része az egésznek, és ha eltávolítanánk, szétesne a kötél.

 

Adott közösségben is a valamilyen szempontból kirívó emberek-legyenek akár lisztérzékenyek, piros-zöld színtévesztők vagy értelmi fogyatékkal élők- úgyanígy nem gyengítik, hanem a megfelelő helyen erősítik a közösséget.

 

A Lámpás Alapítvány műhelyében alkotókat pont az átlagtól eltérő, magas fokú precizitás és monotonitástűrés segíti abban, hogy mások számára is értéket képviselő munkát tudjanak végezni, ráadásul mindezt örömmel, szinte folyamatos Flow-állapotban. Így válnak tevékeny részévé az őket körülvevő közösségnek.

Cikkszám: SVLA100-1-1
Design
Flow - egy
Mennyiség:db

Önnek ajánljuk

Szamlazz.hu Badge

A megrendelésekről e-számlát állítunk ki a számlázz.hu rendszerével.