Termékek Menü

Kézműves finomságok

Az Esőemberekért  Egyesület élelmiszer előállító manufaktúrájában kézzel, kizárólag természetes - lehetőség szerint bio-, vagy öko - alapanyagokból készült termékek nem tartalmaznak tartósítószereket, a termékek harmóniáját a házi receptek hagyománya és a modern ízek együttesen eredményezik. A gyümölcsteák sokféle ízben kaphatóak, különlegességük, hogy elkészítés után gyümölcsdarabokban gazdag teát kapunk, melyben minden darab ehető. A termékek kaphatók darabonként vagy kérésre tetszőleges csomagot állítunk össze.

A Kockacsoki manufaktúrában készülő termékek kiváló minőségű belga csokoládé és magas minőségű alapanyagok felhasználásával készülnek. A hagyományos, kézműves technológiával előállított finomságok a legmagasabb odafigyelést igénylik, különös hangsúlyt fektetve az élelmiszer-biztonságra. Mivel a csokoládék előállításában autista fiatalok vesznek részt, így a termékek megvásárlásával hozzájárul az autista fiatalok foglalkoztatásához. A csokoládék többféle ízben kaphatók.

Az Autistic Art és a 1000TEA teaház együttműködésében egyedi csomagolású, különleges minőségű teák születtek. Az Autistic Art márka termékein a művészeti foglalkozásokon született kiemelkedően szép grafikák jelennek meg, egyesítve a művészetet, a design-t és a jótékonyságot.

A Máltai Hibiszkusz tea a Magyar Máltai Szeretetszolgálat hátrányos helyzetű munkatársainak közreműködésével jön létre. A kellemes aromájú, ízvilágú és mély bíbor színeivel melegséget sugárzó hibiszkusz teának a vásárlásával a Magyar Máltai Szeretetszolgálat karitatív tevékenységét támogatja. 

Szamlazz.hu Badge

A megrendelésekről e-számlát állítunk ki a számlázz.hu rendszerével.