Termékek Menü

Konyári Fecske 2017

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.200 Ft

A Konyári Pincészet által felajánlott magas minőségű borfajtára Autistic Art címke került - autizmussal élő alkotónk jellegzetes motívumával, melyből limitált darabszám készült.

Fecske: Zenit, Sauvignon Blanc, Zöld-veltelini, Olaszrizling, Gohér és János örökbe hagyott kedves francia fajtája a Semillion.

„Az elmúlt év a fecskékről szólt. Először a somogyi Öreglakon, a vasútállomáson láttam meg a falon egy régi képet fecskékkel, ami nagyon megfogott. Évek óta alig látunk belőlük, pedig mindig ott fészkeltek az eresz alatt, ahol laktunk. De nyáron újra visszatértek a fecskéink a birtokra, nagy csapatokban cikáztak, csiviteltek körülöttünk. Úgyhogy amikor a Loliense könnyű, légies kistestvérének nevet kellett találnunk, ők kerültek a címkére” –Konyári Dani.

Vidám, könnyed és elegáns az első Fecske, ezüstös-zöldes színekkel. Intenzív, elegáns korty barackkal, nyári almával és vidám citrusokkal. Bár teljesen száraz bor, a korty végét szinte édessé teszik a szánkban roppanó gyümölcsök. Intenzív, gazdag, igazán itatja magát. „Csak fél gramm cukor maradt benne, de a szeretet teszi ilyen édessé a Fecskét” – meséli róla Dani.

 

A palack címkéje Lakatos Renàta autista fiatal grafikája alapján készült. A termék megvásárlásával Ön jó ügyet szolgál: az autizmussal élő fiatalokat, életkörülményeik javítását támogatja.

Cikkszám: SVAA147-1-4
Mennyiség:db

Önnek ajánljuk