Termékek Menü

Misija macska - (L)

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.990 Ft

Macskánk az első minden Misija figura közül, az új évezrednek azokból az éveiből, amikor még két nulla volt középen - mások ezt 2009-nek mondanák. Akkoriban még nem ismertük az Összefogást, sem a Segítő Vásárlást, és macskáink is fából készültek eredetileg. 2015 óta viszont őket is Csömörön gyártják kerámiából, megváltozott munkaképességű emberek, minden darabot egyedileg, hagyományos kézműves technikával. Három méretben készül, a legkisebb Misija macska igazi zsebszobor, a nagyobbak pedig zseb híján - igazi macskához méltón - a lakás bármely pontját szívesen birtokba veszik. A kerámia állatkák fehér, bronz, türkiz, sárga és piros mázzal kaphatók, méretre gyártott, mikrokarton dobozban szállítjuk. Nagy méret: 12 x 13,5 x 6 cm, közepes méret: 10 x 11,5 x 5 cm, kis méret: 7 x 8 x 4 cm.

Cikkszám: SVAJ102-5-1
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-06-24

Leírás

Macskánk az első minden Misija figura közül, az új évezrednek azokból az éveiből, amikor még két nulla volt középen - mások ezt 2009-nek mondanák. Akkoriban még nem ismertük az Összefogást, sem a Segítő Vásárlást, és macskáink is fából készültek eredetileg. 2015 óta viszont őket is Csömörön gyártják kerámiából, megváltozott munkaképességű emberek, minden darabot egyedileg, hagyományos kézműves technikával.

 

Három méretben készül, a legkisebb Misija macska igazi zsebszobor, a nagyobbak pedig zseb híján - igazi macskához méltón - a lakás bármely pontját szívesen birtokba veszik.

A kerámia állatkák fehér, bronz, türkiz, sárga és piros mázzal kaphatók, méretre gyártott, mikrokarton dobozban szállítjuk.

nagy méret: 12 x 13,5 x 6 cm

 

közepes méret: 10 x 11,5 x 5 cm

 

kis méret: 7 x 8 x 4 cm

További képek
Misija macska - (L)
Misija macska - (L)
Misija macska - (L)

Önnek ajánljuk

Termék címkék: kék
Szamlazz.hu Badge

A megrendelésekről e-számlát állítunk ki a számlázz.hu rendszerével.