Termékek Menü

Misija nyúl - (L)

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.990 Ft

Mi volt előbb, a nyúl vagy a tojás? Ki-ki maga dönti el, ami viszont biztos, hogy a tenyérbe simuló kerámia nyuszi nemcsak húsvétkor, hanem az év többi napján is a lakás dísze lesz. A nyúlcsaládnak egyelőre két tagja van, egy nagy és egy közepes méretű jószág, és mint mostanra már kiderült, társas lényként jobban érzi magát másodmagával. A Misija Design kerámiafiguráit megváltozott munkaképességű emberek készítik egyedileg, hagyományos kézműves technikával. A Misija nyúl az Összefogás az Egyenlő Esélyekért Nonprofit Kft. számára tervezett termék, a bevétel a szervezet műhelyeit, és az ott dolgozók számára létesített lakóotthont támogatja A kerámia állatkák fehér és bronz mázzal kaphatók, méretre gyártott, mikrokarton dobozban szállítjuk. Nagy méret:  12,5 x 7 x 11 cm; közepes méret: 10 x 6 x 9 cm.

Cikkszám: SVAJ101-2-1
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-06-24

Leírás

FARKAS-PAP ÉVA - Designer

2008-ban végeztem a Magyar Képzőművészeti Egyetemen, Farkas Ádám tanítványaként. Tanárként, majd díszletkészítőként dolgoztam, 2013 óta szabadúszó vagyok. Rendszeres résztvevője vagyok hazai és külföldi tárlatoknak, legutóbb a szentendrei Művészetmalom “Labirintus” című kiállításán találkozhatott munkáimmal a közönség.

Szent-Györgyi Albertről készült portrédomborművem a SOTE központi épületében látható. Tervezőként 2013 végén mutatkoztam be a Misija Design márkával.
További képek
Misija nyúl - (L)
Misija nyúl - (L)

Önnek ajánljuk

Termék címkék: húsvét
Szamlazz.hu Badge

A megrendelésekről e-számlát állítunk ki a számlázz.hu rendszerével.