Termékek Menü
0

Misija nyúl - nagy - bronz

Misija nyúl - nagy - bronz Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.990 Ft
Cikkszám: SVAJ101-2-1
Gyártó: Összefogás az Egyenlő Esélyekért

Mi volt előbb, a nyúl vagy a tojás? Ki-ki maga dönti el, ami viszont biztos, hogy a tenyérbe simuló kerámia nyuszi nemcsak húsvétkor, hanem az év többi napján is a lakás dísze lesz. A nyúlcsaládnak egyelőre két tagja van, egy nagy és egy közepes méretű jószág, és mint mostanra már kiderült, társas lényként jobban érzi magát másodmagával.

 

A Misija Design kerámiafiguráit megváltozott munkaképességű emberek készítik egyedileg, hagyományos kézműves technikával.

 

A Misija nyúl az Összefogás az Egyenlő Esélyekért Nonprofit Kft. számára tervezett termék, a bevétel a szervezet műhelyeit, és az ott dolgozók számára létesített lakóotthont támogatja!

A kerámia állatkák fehér és bronz mázzal kaphatók, méretre gyártott, mikrokarton dobozban szállítjuk.

nagy méret:  12,5 x 7 x 11 cm; közepes méret: 10 x 6 x 9 cm

További képek
Leírás és Paraméterek
FARKAS-PAP ÉVA - Designer
2008-ban végeztem a Magyar Képzőművészeti Egyetemen, Farkas Ádám tanítványaként. Tanárként, majd díszletkészítőként dolgoztam, 2013 óta szabadúszó vagyok. Rendszeres résztvevője vagyok hazai és külföldi tárlatoknak, legutóbb a szentendrei Művészetmalom “Labirintus” című kiállításán találkozhatott munkáimmal a közönség.
Szent-Györgyi Albertről készült portrédomborművem a SOTE központi épületében látható. Tervezőként 2013 végén mutatkoztam be a Misija Design márkával.